Anmeldelser

Velkommen til anmeldelsessiden for Linkbuildingbogen – bogen, der har hjulpet talrige virksomheder og enkeltpersoner med at forstå og mestre kunsten i effektiv linkbuilding. Her har Jeg samlet en række eksterne anmeldelser fra branchens førende eksperter, SEO-specialister og almindelige læsere, som har anvendt bogen som en ressource i deres arbejde. Læs, hvad de har at sige, og få indblik i, hvorfor Linkbuildingbogen betragtes som en uvurderlig guide. Herudover finder du også anmeldelser der er blevet indsendt direkte her på siden. 

Thomas Frost
Thomas Frost
webcoders
Læs mere
Jeg kan oprigtigt sige at enhver hjemmesideejer eller shopejer der ønsker at arbejde med linkbuilding selv, bør købe Linkbuildingbogen. De 695 kr. er en stensikker investering, som vil komme hjem mange gange igen.
Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
Skjoldby & Co.
Læs mere
Jeg vidste at en enkelt sætning på en af de over 200 sider ville være rigeligt til at tjene investeringen på de 868,75 hjem – og den sætning havde jeg allerede læst en ¼ inde i bogen.
Frederik Vindum Ørskov
Frederik Vindum Ørskov
Ørskov Digital
Læs mere
Efter at have læst Henriks bog om linkbuilding, har jeg fået en større og bedre forståelse for brugen af links. Især afsnittet omkring køb af advertorials var super relevant for mig og noget, som jeg med det samme kan anvende i praksis. Jeg vil anbefale den til alle, der beskæftiger sig med SEO.
Alexander Leo-Hansen
Alexander Leo-Hansen
Head of Outreach Obsidian Digital
Læs mere
Henrik har virkelig lagt kræfter i at opdatere linkbuilding bogen til 2023 standard. Tak for god læsning.
Simon Kristensen
Simon Kristensen
Læs mere
Jeg har købt bogen og der er ingen tvivl om at den tjener sig hjem flere gange inden man har læst den færdig.
Casper Blom
Casper Blom
Iværksætter
Læs mere
Med denne bog ved din side, kan du ikke undgå at opnå topplaceringer - et must buy for alle der vil noget med deres webshop.

Eksterne anmeldelser

Se, hvad branchens eksperter og anmeldere, samt glade købere siger om Linkbuildingbogen:

Se anmeldelser af bogen på forskellige anmeldelsessider: