Hvad er et kommentar-link?

De fleste blogs tilbyder en funktion, hvor læsere kan efterlade kommentarer under artiklerne. I kommentarfeltet har du typisk mulighed for at angive dit navn, din e-mailadresse og dit website. Dette åbner op for muligheden for at skabe indgående links til dit eget website gennem disse kommentarer.

Desværre er denne praksis ofte blevet misbrugt til såkaldt linkspam, hvor kommentarlinks næsten er blevet synonymt med denne uønskede aktivitet. Dette har ført til, at mange websteder nu er mere forsigtige med, hvilke kommentarer de tillader, og nogle har endda deaktiveret funktionen helt.

Det behøver dog ikke at være tilfældet, at kommentarlinks kun ses som spam. Når de bruges korrekt, kan kommentarlinks være en værdifuld del af din SEO-strategi og din online positionering. Nøglen ligger i at skabe meningsfulde og indsigtsfulde kommentarer, der bidrager positivt til diskussionen på bloggen. Her er nogle tips til, hvordan du kan gøre dette:

  1. Vær relevant: Sørg for, at din kommentar direkte relaterer til artiklens indhold. Dette viser, at du har læst og forstået emnet og ikke blot er ude efter at indsætte et link.

  2. Tilføj værdi: Din kommentar bør tilføje en ny dimension til diskussionen, være det gennem et unikt perspektiv, ekstra information, eller ved at stille spørgsmål, som kan uddybe emnet yderligere.

  3. Undgå generiske fraser: Kommentarer som “Godt indlæg” eller “Fin artikel” tilføjer ikke værdi og kan ofte blive opfattet som spam. Brug i stedet tid på at formulere en kommentar, der afspejler din viden og dit engagement i emnet.

  4. Respekter etiketten: Overhold netikette ved at være høflig og respektfuld, også når du er uenig. Dette opfordrer til en sundere og mere konstruktiv dialog.

  5. Brug dit rigtige navn: Anvend dit rigtige navn og legitime oplysninger, når du kommenterer. Dette opbygger tillid og legitimitet og kan føre til mere værdifulde netværksmuligheder.

Du skal være mere end velkommen, til at smide en kommentar, her i denne artikel – så længe den er meningsfuld eller indsigtsfuld, skal den nok blive godkendt 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *